Our work

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Fusce at massa nec sapien auctor gravida in in tellus. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Donec ac fringilla turpis.

windturbine.png

Making the world more sustainable

Onderhoud is een van de grootste kostenposten van windturbines. Daarom controleren monteurs de turbines regelmatig om problemen vroeg te kunnen identificeren. Windturbines zitten echter vol met sensoren die data verzamelen. Wij hebben een Artificial Intelligence project gedaan waarin wij een model hebben getraind om te voorspellen of een turbine defect raakt. Het model ziet enkele weken van te voren of een turbine kapot zal gaan. 

Shipping more efficiently

Voor een transport bedrijf hebben wij de levertijd van pakketten naar beneden gebracht door middel van computer vision en laser technologie. Infraroodcamera’s maken een 3D model van de dozen in de bus. Zodra een bezorger op een aflever locatie aankomt, wijst een laser het juiste pakket aan.

Never out of stock

Een klant heeft BIT gevraagd technologie in te zetten om nooit meer uitverkocht te zijn in winkels. Door middel van IOT hebben we gezorgd dat het bedrijf direct weet wanneer ze schappen weer moeten bijvullen. Daarnaast hebben zij nu de de data om per locatie te bepalen hoe zij schappen moeten vullen met verschillende (seizoens)producten.